Monday, 21 August 2017

Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com


Assalammualaikum w.b.t..

Salam Isnin..Hari pertama bagi minggu ketiga bulan Ogos 2017.. Tq owner GA yang sudi ajak saya join GA yang akan berakhir 31 Ogos 2017..hihihiii...10 hari lagi sebelum GA berakhir..Jom la kita pakat2 join, mana tahu rezeki kita kottt..:) Aminnn..


Bak kata Penselduabee..GA nie bersempena bulan kemerdekaan dan untuk merapatkan ikatan sesama rakan blogger..terutama pada newbie blogger macam saya nie yerr...hihii..

Jangan tunggu lagi..jom klik link nie! 


Syarat untuk menyertai GA ini sangatlah MUDAH iaitu:

1. Follow blog penselduabee & blog tarot the fool
2. Add to Circle G+RadhiaRazali 
3. Click iklan Nuffnang & Lazada saya.
4. Like FB page penselduabee
5. Follow Instagram Radhia87 
6. Follow twitter RadhiaHaafiza 
7. Komen mana-mana dua entri di blog penselduabee. Kalau lebih, lagi bagus. Top komentatorkan juga akan dapat hadiah. Bilangan komen dikira dari tempoh 1/8/17- 31/8/17. Komen tinggalkan link di entri ini tidak dikira.
8. Buat entry bertajuk "Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com", paste banner di atas di dalam ruangan entri (backlink sekali).
9. Publish entry tersebut
10. Tinggalkan URL entry korang ke dalam ruangan/kotak komen post ini.
11. Share/ping entry "Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com"  dari blog saya ini di facebook.
12. Jika menang, alamat pengeposan hadiah harus di dalam Malaysia sahaja.

Tak complicated kan syarat-syaratnya. Tak ambil masa lama pun untuk follow semua syarat.hehe..
Giveaway ini akan berlangsung dari 1 August- 31 August 2017
Senarai Hadiah :-

a) Top Referal
1 x RM10

b) Top komentator
1 x RM10

c) 3 Pemenang
1 x 2017 New Korean Tide Multi-Purpose Backpack 
1 x Stainless Steel Insulated Double Wall Travel Coffee Mug
1 x  notebook, keychain & fridge magnet

*gambar hadiah kena tengok dalam BLOG PENSELDUABEE sebab nak bagi anda tertanya-tanya..surprise kunukk.. :)

d) 5 pemenang
Bloglist

Dengan ini, mari lah kita beramai-ramai join dan support each other...chaiyok semua dan wish me luck :)

9 comments:

  1. Salam kak. GV dah masuk give away nie. hihi. GV no.10 dalam senarai GA ni. Good luck kak. hihi. :D

    ReplyDelete
  2. hahhaa...tq tq...saya agak ketinggalan disitu :)

    ReplyDelete
  3. Hai..jom join GA
    https://asyiqin89.blogspot.my/2017/08/face-mask-giveaway-by-asyiqin89.html

    ReplyDelete
  4. hi shikin..tq for invited :)

    ReplyDelete
  5. Terima kasih kerana menyertai MERDEKA GIVEAWAY BY PENSELDUABEE.BLOGSPOT.COM . Senarai peserta Giveaway sudah keluar. Sila rujuk link http://penselduabee.blogspot.my/2017/09/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html untuk memeriksa samaada cukup follow semua sayarat atau tidak bagi mengelakkan penyertaan terbatal.

    ReplyDelete

Thank you for visiting me !!

About Me

Call me SITI. I'm mixed blood of Sarawakian & Sabahan & Brunei. I'm a wife & mom of 3 kiddos. Gov. servant since 2007. Diploma Holder of D.Public Administration. E-Pjj Student of Bach. of Science Administration UITM KK. Independent Beauty Consultant of Mary Kay since Dec. 2016. I love travel and food lover (love to try new foods). Blogger since 2010 but recently actives. Consultation MK for FREE / Review food @ product @ place (except skincares) / Ads / Collaboration :- aztieysha.sni@gmail.com

MyLovely Followers

Blog Archive