Tuesday, 16 April 2013

1:13 pm
Salam Tuesday...16th April....



Today birthday kazen my husband Pn. Herinah Nasip or @Nana Erynna yang ke-** .... 
Semoga panjang umur dan murah rezki hendaknya.... 

Cheerss....

That's all....Simple of me....

Monday, 15 April 2013

4:05 pm

Pandora..

Haluuuu...haluuu....still Monday...

Gara-gara story pasal Bracelet PANDORA dengan kakak cafe tadi, terus sya search kehebatan dan ke'power'an PANDORA nie...hati terus tertanya-tanya...

"cantik sangat ker??"

"benda tu mahal, berbaloi ker?"

"nampak biasa jer.."

Nak taw lebih lanjut mengenai PANDORA, jom intai disini....sebab hati sya dah mula terpikat dek PANDORA nie....ouccchhhhh!!!


That's all....simple of me...
11:51 am

My Idol

Salam Monday.....Salam April......

Hmmmm...pada mulanya nak buat entri mengenai travelling ku...tapi gambar yang ada rupanya tidak mencukupi...so, apa2 pun...nie la kejadiannya....really adore this person deep in my heart...chewaaahhhh....


That's all.....simple from me...
Daaaaaaaaa.....
11:12 am

My Doodle | ✿Emas✿Putih✿Blog✿

Saturday, 13 October 2012

9:00 pm

Sharing Is Caring...i luv this word...!!

Salam...hye.. n hello Blogger n Reader!! Aouccchhh... :)

Ayat lapuk..."lamanya x update blog"...mana x nya, lalai dengan FB jak dan yg terbaru baca artikel Nurul Wahab Depp..hehe...macam kenal nama tue tp d mana ya?? artis tue ka?? hahaha...beliau la orangnya...Sejujurnya, i suka baca hasil nukilan beliau...wahhh!!! superbb!! law x caya, jom...."SHARING IS CARING"...lalalalala


Selepas anda baca, bole la follow....hehehe....

That's all....SIMPLE FROM ME....

<3 city2012="city2012" font="font">

Friday, 27 January 2012

1:09 pm

My First Princess


semasa berumur 2 tahun

FAZREEN NURMAYLYSHA @ MAY-MAY

Selepas 3-4 bulan Aztiey berkahwin, maka dgn itu disahkan hamil... Wow! gembira tk terkata pun ada...Ya la,sbg wanita, aku normal utk mengandung..hehehe..Dan selepas saat itu,aku melalui hari2 sbg wanita hamil...melalui saat2 baus ku yg bikin aku rasa lemah sbb tk dpt makan hampir sebulannn..siksa wooo...Dan makanan pertama aku selepas itu, NASI AYAM...tak dpt ku gambarkan betapa aku rasa seperti org yg sudah lama tdk menjamah makanan...mungkin mcm itu la pengemis mencari sesuap nasi kan? Wah! Emosi la plak...

Wokey!! Tanggal 01hb Mei 2004, lahirlah seorg Puteri hati Aztiey yg kami namakan 'FAZREEN NUR MAYLYSHA' @ MAY sempena bulan Mei kelahirannya..

About Me

Call me SITI. I'm mixed blood of Sarawakian & Sabahan & Brunei. I'm a wife & mom of 3 kiddos. Gov. servant since 2007. Diploma Holder of D.Public Administration. E-Pjj Student of Bach. of Science Administration UITM KK. Independent Beauty Consultant of Mary Kay since Dec. 2016. I love travel and food lover (love to try new foods). Blogger since 2010 but recently actives. Consultation MK for FREE / Review food @ product @ place (except skincares) / Ads / Collaboration :- aztieysha.sni@gmail.com

MyLovely Followers