Monday, 19 March 2018

Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends

Assalammualaikum...

Masa sesi blogwalking, ramai pulak kawan2 blog kita yang anjurkan GA.. so, sis pun sambil support sambil menambah bilangan follower.. al-maklum la masih newbie lagi dalam dunia blogger nie..hehe..

Korang pun sama tau !! Kena support jugak sekali !!

GA Hadiah Meletop nie by Lea Azleeya and Friends.. hadiah pun best2..so agak rugi kalau tak join..hehehe

Giveaway ini bermula pada 09 Mac 2018 dan akan berakhir pada 09 April 2018

Syarat penyertaan boleh klik di SINI.. !!



Wish me luck..

- Sekian -

20 comments:

  1. Good luck ye sis. Kinah pun join juga

    ReplyDelete
  2. Good luck!
    Gee pn ada join gk

    zianaeunos.com

    ReplyDelete
  3. Goodluck untuk giveaway nya ye :)

    ReplyDelete
  4. all the best,tak sabar nak tunggu pemenang

    ReplyDelete
  5. Balas kunjungan kat sini. Good luck :)

    ReplyDelete
  6. gud luck...


    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #34. maaf, baru sempat nak blogwalking ni.

    blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2018/03/senarai-url-blog-34.html

    pemenang akan diumumkan pada malam ini... gud luck!

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete

Thank you for visiting me !!

About Me

Call me SITI. I'm mixed blood of Sarawakian & Sabahan & Brunei. I'm a wife & mom of 3 kiddos. Gov. servant since 2007. Diploma Holder of D.Public Administration. E-Pjj Student of Bach. of Science Administration UITM KK. Independent Beauty Consultant of Mary Kay since Dec. 2016. I love travel and food lover (love to try new foods). Blogger since 2010 but recently actives. Consultation MK for FREE / Review food @ product @ place (except skincares) / Ads / Collaboration :- aztieysha.sni@gmail.com

MyLovely Followers