Tuesday, 19 September 2017

Alhamdulillah...

Assalammualaikum dan Salam Selasa...


Semalam saya intai2 di Facebook dan ternampak Senarai Pemenang Tengkubutang 6 Million Pageview Giveaway telahpun diumumkan...niat hati nak wish kepada pemenang sebab kita tak jangka yang nama kita tersenarai...

klik SINI

Dalam senarai tue terselit juga blog kiter... Alhamdulillah syukur sangat.. Nilai tue tidak la sebesar mana berbanding nilai yang kita dapat semasa GA nie dijalankan iaitu menambah kenalan di dunia Blogger.. terutama bagi Newbie macam saya...untuk menang dalam GA yang dianjurkan oleh Tengkubutang yang dah capai 6 million pageview gitu, bersama sponsorship yang baik hati...

No.12 tu la blog kiterr..hihi..


Penganjur GA kiterr...tq awak :)



Nie pulak sponsor untuk menang RM 10 tu..pun tq awak :)


Apapun...Alhamdulillah dan tahniah kepada semua pemenang :)

Semoga berjumpa lagi dalam GA yang akan datang... InsyaAllah :)

No comments:

Post a comment

Thank you for visiting me !!

About Me

Call me SITI. I'm mixed blood of Sarawakian & Sabahan & Brunei. I'm a wife & mom of 3 kiddos. Gov. servant since 2007. Diploma Holder of D.Public Administration. E-Pjj Student of Bach. of Science Administration UITM KK. Independent Beauty Consultant of Mary Kay since Dec. 2016. I love travel and food lover (love to try new foods). Blogger since 2010 but recently actives. Consultation MK for FREE / Review food @ product @ place (except skincares) / Ads / Collaboration :- aztieysha.sni@gmail.com

MyLovely Followers

Blog Archive