[ Maaf lambat update.. sis agak sibuk sikit dengan peperiksaan sebelum ini.. ]
Pada 10 Januari yang lalu, Hard Rock telah melancarkan hidangan sempena Tahun Baru dengan bahan yang segar dan lebih
beraroma. Bermula 10 Januari yang lalu sehingga 13 Mac 2018, Hard Rock akan
meluaskan menu legendanya dan dihidangkan dengan pelbagai Rock N Bowl yang
baru, yang mana hidangan nasi biasa diangkat ke peringkat rock star.
Rock'n Bowls Hard Rock yang baru
menyediakan tetamu yang mencari untuk mengembangkan palate mereka dengan pilihan lebih beraroma dan memuaskan hati. Senarai
penuh Rock'n Bowls antaranya;-
Southwest
Meatball Bowl
Brown rice bowl cooked with a blend of Cajun and Southwest seasonings, topped with chicken meatballs, honey sriracha glaze, chili lime cream, grated feta cheese and crispy, seasoned tortilla straws.
BBQ Shrimp
Noodle Bowl
Rice noodle bowl served with grilled shrimp in an Asian BBQ sauce mixed with shredded cabbage, sesame soy glaze, sliced green onions, white sesame seeds, freshly squeezed lime juice and fried wontons.
Chili Lime
Chicken Bowl
Brown rice bowl topped with grilled chili pepper lime chicken, Cajun seasoning, diced avocado, black beans, roasted corn, grated feta cheese, chili lime cream, chopped cilantro and nacho seasoned tortilla straws.
Apa yang menarik mengenai Hard Rock nie, Darryl Mickler iaitu Pengarah Kanan Global R & D berkata, " Hard Rock is always looking to elevate the menu and stay up on latest culinary trends, which is where the inspiration for our Rock'n Bowl offering come from." "The three bowls incorporate unique ingredients packed with flavor to make Hard Rock's take on rice bowls unforgettable."
Personal review: keseluruhan menu Rock'n Bowls memang sis suka, memang lain dari yang lain. Rasanya lebih fresh dan flavor la orang bilang...hehe.. Sis paling suka meatball tu.. Sesapa yang mahukan kelainan, boleh la mencuba menu terbaru dari HRCKK SEBELUM 13 MAC 2018. Jangan terlewat..nanti menyesal tau!! :)
Tqvm pihak HRCKK yang telah menjemput dan melayan kami dengan layanan yang baik.. Tq Chef yang sudi bagi info mengenai menu dan minuman yang baru... Makanan memang sedap :)
Call me SITI. I'm mixed blood of Sarawakian & Sabahan & Brunei. I'm a wife & mom of 3 kiddos. Gov. servant since 2007. Diploma Holder of D.Public Administration. E-Pjj Student of Bach. of Science Administration UITM KK. Independent Beauty Consultant of Mary Kay since Dec. 2016. I love travel and food lover (love to try new foods). Blogger since 2010 but recently actives. Consultation MK for FREE / Review food @ product @ place (except skincares) / Ads / Collaboration :- aztieysha.sni@gmail.com